75.Yıl Mesut Yılmaz İlkokulu
75. YIL MESUT YILMAZ İLKOKULU YENİŞEHİR MAH. MİLLET CAD. BLOK NO 6 PENDİK / İSTANBUL
02164820015

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; üretici, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Tam Gün

İlçe merkezine 10 Km, İl merkezine 40 Km mesafede bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz ilçemizin Yenişehir Mahallesinin merkezinde bulunmaktadır. Sabiha Gökçen Havaalanına 5 km, Via/Port alışveriş merkezine 4 km, Atlantis alışveriş merkezine 2 km, Emsey Hastanesine 1 dk, Kurtköy merkezine 2 km mesafede bulunmaktadır.